grote voorwerpen in kutjeGrote voorwerpen in kutje stoppen

Hij heeft vandaag de meest lekkere taak naast neuken gekregen. Zijn pik mag voorlopig even rusten, tenzij hij zichzelf af wil gaan trekken. Want hij mag grote voorwerpen in het kutje van zijn vrouw gaan proppen. Ze is bezopen en wil eens iets anders doen. Vol verbazing kijkt hij toe hoe werkelijk de meest grote dingen erin glijden. Daar is zijn pik niets bij.

alle dildo's in haar poes!

Alle dildo's die dit mooie lekkere sletje ooit kocht heeft ze bij elkaar weten te pakken en ze stopt ze dan ook allemaal in haar poes. en nee, niet 1 voor 1, gewoon allemaal tegelijk. Niet te geloven toch? Moet je toch echt even kijken om te zien hoe dit heerlijke wezen die dingen tegelijk naar binnen weet te werken.

grote vrouw, grote kut

Een grote vrouw heeft een grote kut. Of dit altijd zo is, weten we niet zeker, maar in dit geval wel. Ze is groot in formaat, alleen al als je naar haar borsten kijkt. Dan gaan die benen uit elkaar en pakt ze allerlei geote voorwerpen die ze zo in haar nayyte openstaande kut weet te proppen. Hard en diep.

enorme dildo gaat er zo in

Wij moesten ook even in onze ogen wrijven toen we die enorme dildo zagen. We vonden het al heel wat dat ze lange harde groentes in haar tuintje wist te planten (sorry, woordgrapje) maar oten die enorme dildo erin ging, kwamen we niet meer bij. Ze kreeg van ons zelfs een staande ovatie. Nou ja, van degenen die niet aan het aftrekken waren dan. En dat waren er niet veel.

haar dikke doos krijg allemaal insertions

Insertions is een ander woord voor alles wat je in je kut kan stoppen, deze vrouw houd duidelijk van crazy insertions want ze wil van alles in die dikke doos van haar stoppen. Gelukkig is die al behoorlijk opgerekt want anders zou dit allemaal niet passen.

bowlen met je kutje

Bowlen hoef je kang niet altijd met een bowlingbal te doen, je kunt het ook met je kutje doen. Kijk maar naar deze rondborstige kanjer. de benen gaan wijd en de pin gaat er zo in. Wat ons betreft is dat altijd een strike. En als ze dan ook nog eens de enorme leverwortst naar binnen steekt, is dat alleen maar een bonus.

zwarte gevaarte in haar doos

een zwart gevaarte dat eruit ziet als een lul, gaat straks die mooie openstaande spleet penetreren. Het is een dildo waar je U tegen zegt, want nog nooit zagen wij zoiets enorms. Voor haar is dat nog maar kinderspel, want er gaan nog veel meer grote voorwerpen in kutje van deze slet gestoken worden.

die fles laten verdwijnen

Ze heeft een weddenschap met haar vriendje die gochelaar is afgesloten. Ze zegt dat ze een truukje weet waarmee ze een hele magnum fles kam laten verdwijnen. Hij gaat de weddenschap aan en al snel gaan haar benen van elkaar en.. Wij denken dat je de rest wel wilt zien, want goochelen is hier niets bij.

dik wij met literfled in kut

een dik wij is echt een enorme slet. Met haar ongschoren kut wil ze de meest bizarre dingen nuken. Bedenk het en zij neemt het tussen haar schaamlippen. Vooral literflessen, want daar is ze gek op. een god gevulde fles leeg gieten terwijl hij diep in haar doos gestoken zit, is voor haar kinderspel.